Da li su Vam bile korisne informacije sa ovoga sajta ?
Veoma
Većina stvari je vrlo informativna
Ponešto sam i prihvatio kao korisno
Ne, vrlo konfuzan sadržaj
Rezultati

PRATITE NAS

 

      

Montažne kuće

 

 

Montažne kuće - Energetski efikasne, lepe i nadasve udobne

montazna kuca primer 1 

Montažne kuće postaju sve popularniji vid stanovanja u svetu, posebno u zapadnoj Evropi i u Americi, a zbog mnogih prednosti koje pružaju postaju sve češći vid stanovanja i u Srbiji. Sama ideja montažnih kuća je primamljiva ljudima koji  žele porodičan smeštaj skrojen upravo prema njihovim željama i potrebama. Kada uračunamo i činjenice da ne žele da ih zamara sam proces izgradnje kao da nemaju iskustva u građevinskim postupcima, projekat montažne kuće se sam nameće kao izbor.

 

Izgradnja montažne kuće

 

montazna kuca primer 2

 

Izgradnja klasične zidane kuće obično traje oko dve godine u proseku, ali kroz praksu se pokazalo da ti rokovi znaju da budu i dosta duži. Montažne kuće građene takozvanim "suvim postupkom" su veoma brzo useljive jer su elementi gradnje unapred gotovi i na licu mesta se samo montiraju. Sami elementi gradnje su ekološki i kao takvi daju dodatnu dozu zadovoljstva zbog života u njima. Kada uzmemo u obzir i da su sami zidovi tanji od klasičnih, shvatamo da iskorišćenost montažne kuće iste kvadrature kao i klasična je bolja za nekih 10% korisno upotrebljivog  prostora, a kvalitetna izolacija istih doprinosi značajnoj i vrlo merljivoj štednji toplotne energije.

 

 

 

 

Bezrazložne sumlje

 

montazna kuca primer 3 Ruku na srce, kod većina građana u Srbiji postoji bezrazložna odbojnost prema montažnim kućama. Pre svega smatraju ih manje kvalitetnim, manje sigurnim u slučaju zemljotresa i manje otpornim od požara. Kakva pogrešna procena! Upravo su to elementi kojima montažne kuće dobijaju poene u poređenju sa klasičnim gradnjama. Rokovi trajanja i do 100 godina idu u prilog činjenici da je izbor da vaš dom bude upravo montažna kuća pravi. Vezano za same troškove izgradnje montažnih kuća, cene u Srbiji su značajno povoljnije negoli u zemljama u okruženju obzirom na široku dostupnost drveta kao osnovnog gradivnog materijala. Bitna stavka je da je cena poznata i fiksna od samog početka a da za nju nudi konstantan kvalitet materijala i poznate procedure same izrade.

 


 

Ukažite nam poverenje prilikom odabira

izvođača vaše montažne kuće

 

montazna kuca primer 4 Preduzeće Rudak iz Ivanjice se bavi proizvodnjom montažnih kuća, od projektovanja idejnih rešenja pa do finalnih radova i na kraju ključa u ruke. Brojne zadovoljne mušterije su se uverile u kvalitet i udobnost svojih domova  do kojih su došli uz saradnju sa našim projektantima i izvođačima radova. Svaka montažna kuća je personalizovana i u potpunosti izrađena da zadovolji zahteve budućih stanara a mi oko sebe formiramo tim ljudi vrlo posvećenih poslu i predanih odnosu sa klijentima . Naš moto je da montažnu kuću nije teško napraviti ali da se od nje napravi dom, potrebno je puno ljubavi i pažnje u svakom segmentu nastanka. Iz tog razloga svakom  klijentu pristupamo vrlo pažljivo i odgovorno, trudeći se bezrezervno pomognemo u stvaranju

sopstvenog toplog kutka i oaze mira.

 

 

 Montažna kuca -  Način stanovanja budućnosti