Da li su Vam bile korisne informacije sa ovoga sajta ?
Veoma
Većina stvari je vrlo informativna
Ponešto sam i prihvatio kao korisno
Ne, vrlo konfuzan sadržaj
Rezultati

PRATITE NAS

 

      

Montažne kuće

 

 

Montažne kuće - Energetski efikasne, lepe i nadasve udobne

montazna kuca primer 1 

Montažne kuće postaju sve popularniji vid stanovanja u svetu, posebno u zapadnoj Evropi i u Americi, a zbog mnogih prednosti koje pružaju postaju sve češći vid stanovanja i u Srbiji. Sama ideja montažnih kuća je primamljiva ljudima koji  žele porodičan smeštaj skrojen upravo prema njihovim željama i potrebama. Kada uračunamo i činjenice da ne žele da ih zamara sam proces izgradnje kao da nemaju iskustva u građevinskim postupcima, projekat montažne kuće se sam nameće kao izbor.

 

Izgradnja montažne kuće

 

montazna kuca primer 2

 

Izgradnja klasične zidane kuće obično traje oko dve godine u proseku, ali kroz praksu se pokazalo da ti rokovi znaju da budu i dosta duži. Montažne kuće građene takozvanim "suvim postupkom" su veoma brzo useljive jer su elementi gradnje unapred gotovi i na licu mesta se samo montiraju. Sami elementi gradnje su ekološki i kao takvi daju dodatnu dozu zadovoljstva zbog života u njima. Kada uzmemo u obzir i da su sami zidovi tanji od klasičnih, shvatamo da iskorišćenost montažne kuće iste kvadrature kao i klasična je bolja za nekih 10% korisno upotrebljivog  prostora, a kvalitetna izolacija istih doprinosi značajnoj i vrlo merljivoj štednji toplotne energije.

 

 

 

 

Bezrazložne sumlje

 

montazna kuca primer 3 Ruku na srce, kod većina građana u Srbiji postoji bezrazložna odbojnost prema montažnim kućama. Pre svega smatraju ih manje kvalitetnim, manje sigurnim u slučaju zemljotresa i manje otpornim od požara. Kakva pogrešna procena! Upravo su to elementi kojima montažne kuće dobijaju poene u poređenju sa klasičnim gradnjama. Rokovi trajanja i do 100 godina idu u prilog činjenici da je izbor da vaš dom bude upravo montažna kuća pravi. Vezano za same troškove izgradnje montažnih kuća, cene u Srbiji su značajno povoljnije negoli u zemljama u okruženju obzirom na široku dostupnost drveta kao osnovnog gradivnog materijala. Bitna stavka je da je cena poznata i fiksna od samog početka a da za nju nudi konstantan kvalitet materijala i poznate procedure same izrade.

 


 

Ukažite nam poverenje prilikom odabira

izvođača vaše montažne kuće

 

montazna kuca primer 4 Preduzeće  se bavi proizvodnjom montažnih kuća, od projektovanja idejnih rešenja pa do finalnih radova i na kraju ključa u ruke. Brojne zadovoljne mušterije su se uverile u kvalitet i udobnost svojih domova  do kojih su došli uz saradnju sa našim projektantima i izvođačima radova. Svaka montažna kuća je personalizovana i u potpunosti izrađena da zadovolji zahteve budućih stanara a mi oko sebe formiramo tim ljudi vrlo posvećenih poslu i predanih odnosu sa klijentima . Naš moto je da montažnu kuću nije teško napraviti ali da se od nje napravi dom, potrebno je puno ljubavi i pažnje u svakom segmentu nastanka. Iz tog razloga svakom  klijentu pristupamo vrlo pažljivo i odgovorno, trudeći se bezrezervno pomognemo u stvaranju

sopstvenog toplog kutka i oaze mira.

 

 

 Montažna kuca -  Način stanovanja budućnosti

 

 

Naši partneri

 

atlas uziceAtlas Nameštaj

 

Kompanija Atlas d.o.o. posluje na našem tržištu već preko dvadeset godina i za to vreme je svojim predanim radom i kvalitetnim proizvodima postala prepoznatljiva i postala je poželjan partner svima koji cene jedinstvenost, eleganciju i kvalitet. U njihovoj ponudi se između ostalog nalazi visokokvalitetni i tapacirani nameštaj, a bave se i adaptacijom i dizajnom enterijera.

 

 

 

alvos keramičke pločice za kuhinju i kupatiloAlvos Beograd - keramičke pločice za kuhinju i kupatilo


Kompanija Alvos posluje od 2008. godine i stekla je bogato iskustvo, i postala partner kojem se veruje. U njihovoj bogatoj ponudi se između ostaog nalaze keramičke pločice za kuhinju i kupatilo renomiranih domaćih i inostranih proizvođača, zatim kompletna oprema za kupatilo, kupatilski nameštaj, tuš kabine i kade, kao i sve ostalo što je potrebno da kupatilo bude pre svega funkcionalno, moderno i uređeno sa stilom. Takođe, nude i sav materijal koji je potreban za uređivanje fasade na objektima.

 

format alde alu i pvc stolarija beogradFormat Alde - aluminijumska i PVC stolarija Beograd


Format Alde je firma koja posluje već 15 godina na našem tržištu i glavna odlika joj je veoma uspešan rad kako u proizvodnji, tako i u montaži stolarije. Ponosni su zbog toga što je njihov predan rad učinio da njihova aluminijumska i PVC stolarija Beograd, davno prevaziđe okvire našeg glavnog grada i postane poznata u čitavoj zemlji, a i šire. Uz stolariju, u ponudi se nalaze i svi prateći elementi, kao što su komarnici, roletne i rolo zavese. Sa već izgrađenim brendom koji je garancija kvaliteta, oni svoju ponudu konstantno unapređuju.

 

mobiliart - led sijalice i dekorativna rasvetaMobiliArt - dekorativna rasveta, LED sijalice, paneli, napajanja


Preduzeće MobiliArt se bavi prodajom i distribucijom rasvete, kako za uređenje enterijera, tako i eksterijera. U ponudi se nalazi veliki izbor dekorativne i LED rasvete renomiranih inostranih proizvođača. Konstantno prate najnovije trendove po pitanju osvetljenja i primenjuju ih u svom poslovanju. Ako su vam potrebne LED sijalice, paneli, lusteri, napajanja ili možda planirate da kompletno sredite rasvetu u dečijoj sobi ili kupatilu, na pravom ste mestu.