Da li su Vam bile korisne informacije sa ovoga sajta ?
Veoma
Većina stvari je vrlo informativna
Ponešto sam i prihvatio kao korisno
Ne, vrlo konfuzan sadržaj
Rezultati

PRATITE NAS

 

      

Montazne kuce - Brvnara

 

Brvnara - Povratak prirodi

Proizvodnja kuća obloženih drvetom, tkz. brvnara, je uzelo maha u svetskim trendovima stanovanja a samim tim i kod nas. Drvo je plemeniti građevinski materijal koji se koristio vekovima unazad i kao takav dokazao svoje mesto i ulogu u savremenom građevinarstvu. Rustičan izgled, prirodna struktura i miris šume daje posebnu notu stanovanju u ovakvim oazama mira. Poseban je osećaj kada shvatite da polako postajete deo prirode na sasvim drugačiji način od dosadašnjeg. Kako je osnovni materijal za izradu brvnara puna oblica ili balvan, montazne kuce postaju prave ekološke i energetske prihvatljive za jedan nivo iznad ostalih vrsta gradnja. Obzirom da postavljanje drveta kao dodatnog izolacionog materijala eliminišemo potrebu za postavljanjem sintetičkih izolatora, brvnara postaje neminovan izbor za ljude koji vode računa o svom svakodnevnom zdravlju i  kvalitetu života. Masivne oblice obezbeđuju hladan vazduh u toku letljih meseci a zimi brvnara ostaje topla sa minimalnim utroškom energenata za zagrevanje. Da ne preskočimo da napomenemo da upravo ovakav sistem gradnje brvnara predstavlja jednan od najboljih zvučnih izolatora savremene gradnje. Ako želite potpunu privatnost i zdrav način života montazna kuca - brvnara je pravi izbor za vas. Sam osećaj vraćanja prirodi je ono što današnjeg čoveka vraća ispravnim životnim tokovima i doprinosi postavljanju balansa organizma.
 

Brvnara - Masivna građa


Upravo zbog masivne građe, izradi brvnara pristupamo vrlo precizno a kao finalni proizvod, brvnara dostiže vremenom veću vrednost nego ma koja klasično građena kuća. Zahvaljujući strukturnim elementima postaje jako otporna na sve vrste spoljašnjih neprilika u koje uključujemo i zemljotrese, te je ovakav način izrade vrlo popularan u oblastima gde su podrhtavanja tla veoma česta.
 

Brvnara - Nasleđe kroz generacije


Ako želite da sebi priuštite smeštaj atraktivnog izgleda, funkcionalnih karakteristika i pre svega izvorno prirodno stanište za vas i vaše potomke, brvnara kao naš proizvod je pravo rešenje za vas. 
 
 
Montazna kuca Brvnara1   Montazne kuce Brvnara2   montazne kuce Brvnara3