Da li su Vam bile korisne informacije sa ovoga sajta ?
  Veoma
  Većina stvari je vrlo informativna
  Ponešto sam i prihvatio kao korisno
  Ne, vrlo konfuzan sadržaj
  Rezultati

  PRATITE NAS

   

        

  Energetska nezavisnost

   

  Toplotna izolacija kuće

  montazna kuca toplotna izolacija 

  Prilikom svake adaptacije kuće, značajna ulaganja se odvajaju upravo za termo-izolaciju svih zidova. Investicija za grejanje i hlađenje će biti manja i pravilno termo-izolovane kuće za vrlo kratko vreme vraćaju uložena sredstva kroz značajno niže cene utrošenih energenata. Postavljanjem toplotne izolacije ćete rešiti probleme sa kondezacijom pare (kuvanje, sušenje odeće, tuširanje...) koja se javlja zbog velike razlike temperature zida a samim tim ćete sprečiti stvaranje gljivica i plesni po ćoškovima. na sam kvalitet izolacije utiče debljina izolacionog sloja, pravilno postavljanje istog te kvalitet materijala kao i toplotna provodljivost kompletnog bloka. Doprinos zaštiti okruženja kroz smanjenje emisije štetnih gasova u okolinu je jedan od značajnih efekata energetski efikasne gradnje. Samim postavljanjem izolativnih materijala produžavamo vek konstrukcije same kuće te omogućavamo akumulaciju toplote u zidovima prostorija i postižemo veći ugođaj samog življenja.

   

   Pasivne energetske kuće

  montazna kuca ekoloska 

  Pojam "pasivne kuće" predstavlja najkvalitetnije izolovan objekat koji nema potrebe za bilo kakvim dogrevanjem. Perfektni klimatski komfor u takvom objektu direktno je vezan za besprekornu termičku izolaciju zidova, podova i krovnih površina. Objekat karakteriše nepostojanje takozvanih "toplih mostova" kuda bi oticala akumulirana toplota i i potpuno zaptiven objekat u cilju sprečavanja nekontrolisang curenja vazduha. Ovakvi standardi proizilaze iz potrebe čovečanstva za energetski nezavisnim sistemima usled sve veće cene energenata na tržištu danas.

   

  Naši proizvodi

  montazna kuca izolacija 

  Sa ponosom ističemo da naše izrađene montazne kuce su u komercijalnom smislu nešto najpribližnije energetski nezavisnim objektima što ćete dobiti na tržištu Srbije danas. To postižemo ujednačenim i strogo definisanim proizvodnim procedurama kao i zavidnim kvalitetom materijala koje koristimo. Zaokruženi sistem proizvodnje garantuje sigurnost i garanciju svakog segmenta izgradnje montažne kuće iz naše proizvodnje.