Da li su Vam bile korisne informacije sa ovoga sajta ?
  Veoma
  Većina stvari je vrlo informativna
  Ponešto sam i prihvatio kao korisno
  Ne, vrlo konfuzan sadržaj
  Rezultati

  PRATITE NAS

   

        

  Montazne kuce - Iskustva korisnika

   

  Iskustvo kroz korišćenje montazne kuce - Strunjaš Slavko Medaković III

   

  Onog momenta kada mi je stariji sin stasao za ženidbu, ja sam bio pred velikom dilemom šta dalje. Nije bilo sredstava za kupovinu novog stana a zajednički život se mladima nije dopadao. Isključivo finansijsko pitanje je presudilo da stan prodamo, deci da kupimo manji stan a da od ostataka sredsatava ženi, mlađem sinu i meni obezbedim krov nad glavom u vidu montažne kuće. Sa ženom sam imao veliki sukob jer je postojao otpor životu na taj način iz više razloga. Iako svež penzioner, nikada nije živela van gradskog jezgra a sada se selimo na periferiju. Zatim, montazne kuce joj, usled neobaveštenosti, nisu delovalo kao stabilno rešenje. Elem, nekih drugih mogućnosti i nije bilo jer sa količinom novca kojim smo raspolagali nas troje je moglo da ostvari komforan život jedino kroz ideju montazne kuce, tako da je odluka pala. Danas, 7 godina posle, ja sam svakim danom zadovoljniji našom tadašnjom odlukom. Ono što je tada bila periferija sada predstavlja deo koji se ozbiljno razvija, a zajedničke penzionerske dane provodimo u miru i udobnosti našeg novog doma. Oko same montazne kuce nije bilo nikakvih posebnih intervencija niti potrebe za  reklamacijama bilo kakve vrste. Za grejanje odvajam znatno manje sredstava nego što sam za to plaćao u pređašnjem stanu a klimu nismo nikada ni montirali,  prosto nema ni potreba za tim. Bez obzira na temperaturu spolja, unutra je uvek jako prijatno. Montazne kuce su definitivno najekonomičnije rešenje danas i do sada sa bilo kim razgovaram mogu da preporučim ovaj način stanovanja apsolutno bez ikakve rezerve.

   

  Iskustvo kroz korišćenje montazne kuce - Vuksanović Dušan Barajevo

   

  Odlučio sam se za izgradnju montazne kuce na placu koji sam kupio za vikendicu iz više razloga. Pre svega je cena uticala na izbor montazne kuce jer za te pare nisam mogao da priuštim ni približno toliko kvadrata kao što imam sad. Inače nisam ni vešt građevinskim radovima niti sam imao priliku da učestvujem u izgradnji bilo kakvog objekta, a iskustva bliskih ljudi su da sa majstorima nikako izaći na kraj. Uvek postoje neka odugovlačenja i dodatni troškovi u toku same izgradnje. Iz tog razloga sam, po preporuci, porazgovarao sa ljudima iz firme "Rosnik" i na obostrano zadovoljstvo ugovorili izgradnju montazne kuce. Čak sam i izradu projektne dokumentacije kao i temelj prepustio njima a za uzvrat sam dobio vrlo korisne informacije i savete za dobijanje raznih dozvola kao i sugestije oko samog enterijera i eksterijera. Sve je odrađeno po planu i dogovoru za  rekordno kratko vreme i ja danas svakog vikenda uživam u prirodi sa porodicom a neretko i godišnje odmore provodimo  upravo tamo. Sa zadovoljstvom naglašavam da sam  pomenutoj firmi preporučio još par klijenata koji su videvši ili boraveši kod mene u vikendici poželeli da i oni dobiju svoje montazne kuce.

   

  Iskustvo kroz korišćenje montazne kuce - Slavica Prpa Divčibare

   

  Iako celog života živimo u gradu, oduvek sam osećala potrebu za povratko u prirodu makar na kratko. To su nam je omogućavali česti vikend odlasci na Divčibare kod komšija koji imaju gore kuću u vikend naselju Subjel. U momentu kada smo dobili informaciju da se prodaje parče zemlje pogodno za izgradnju ja i suprug nismo se ni tren razmišljali. To će biti naš beg od gradske vreve. Vrlo brzo smo napravili dogovor sa ljudima iz firme "Rosnik" jer je njihova ponuda bila najozbiljnija i po pitanju cene a i po profesionalnom  odnosu prema nama kao budućim mušterijama. Naš izbor montazne kuce, zbog planinskih uslova, je podrazumevao dodatni izolacioni materijal u vidu falcovanih poluoblica u kombinaciji sa kamenim delovima fasade. Na kraju je naša montazna kuca izgledala kao prava planinska brvnara. Ušuškana među četinarima sa velikim brojem cveća predstavlja našu planinsku idilu. Zimi nas greje ozidani kamin u središnjem delu dnevne sobe i omogućava prijatnu klimu i na vrlo niskim temperaturama karakterističnim za planinske uslove. Naša najveća  bojazan je bila oko izdržljivosti krovne konstrukcije kao i oluka obzirom na velike snežne nanose u sezoni ali moram da napomenem da su se strahovi pokazali kao neopravdani  jer do sada nikakvih problema nije bilo ni u naznakama iako je 2012. godina bila nezapamćena zima što se tiče količine snega. Da ne dužim, montazne kuce od mene imaju svaku pohvalu i danas da mogu ponovo da biram verovatno ništa ne bi menjala.

   

  Ako želite da i vaša iskustva u korišćenju montazne kuce kao i sugestije za buduće korisnike podelite sa nama, pišite nam kroz kontakt formu  a mi ćemo ih objaviti na stranicama našeg sajta.