Da li su Vam bile korisne informacije sa ovoga sajta ?
  Veoma
  Većina stvari je vrlo informativna
  Ponešto sam i prihvatio kao korisno
  Ne, vrlo konfuzan sadržaj
  Rezultati

  PRATITE NAS

   

        

  Kako odabrati model montazne kuce?

   
  Uspeli smo da donesemo odluku i sada sledi proces izbora montazne kuce kao i odabir izvodaca radova. Kroz ovo kratko uputstvo cemo vam pomoci da i ovaj bitan korak napravite što sigurnije i bez nepotrebnih trzavica.
   

  Kako izabrati izvodaca radova izgradnje vaše montazne kuce?

   

  Svedoci smo da se danas na tržištu nude svakakvi prozivodi najrazlicitijih cena i  kvaliteta. Tržišni zakoni diktiraju trend novca i nažalost,  samo je taj aspekt najcešce bitan prilikom ugovora nekog posla. Vrlo retko ce davalac usluge da se ozbiljno zainteresuje za klijentove želje i skoro nikada nece nešto uraditi na svoju štetu ako za to ne dobije znacajnu novcanu satisfakciju. Kao rezultat takvih trendova, javljaju se nepoverljivi kupci  montazne kuce, bezlicni prodavci i ispod prosecni finalni proizvodi. Firma Rosnik d.o.o. se  može pohvaliti dugogodišnjom tradicijom personalizovanog pristupa klijentu kod odabira modela njihove montazne kuce kao i odgovornom i profesionalnom pristupu svakom projektu ponaosob. Unapred dogovoreno vreme izgradnje se precizira ugovorom, kvalitet ugradenih materijala je garantovanog i nepromenljivog kvaliteta a cena je unapred poznata i bez bezrazložnih korekcija u toku same gradnje. Nema prikrivanja sastava panela montazne kuce, dodatnih sakrivenih troškova niti loše poslovne komunikacije. Na taj nacin pokušavamo da se kao firma koja se bavi izgradnjom montazne kuce izborimo za svoje mesto na tržištu i  postanemo prepoznatljivi u regionu.
   

  Idejno rešenje montazne kuce

   
  Postoji mnogo nacina na koje je moguce izvesti izgradnju montazne kuce do kraja. Pre svega se morate dobro upoznati sa tehnickim mogucnostima izgradnje, uslovima terena i okoline i na osnovu tih parametara donositi odluke. Naš strucni tim vam se u svakom segmentu  nalazi na usluzi da bi svojim znanjem i stecenom praksom pomogao da se dode do najboljeg trenutnog modusa. Budite sigurni da nijedan savet za izgled vaše montazne kuce necete dobiti a da to nije ideja koju bi i mi iskoristili kada bi  pravili dom za sebe. Nakon toga se pristupa izradi planske dokumentacije kroz projekat koji možemo mi uslužno uraditi za vas ili da vi angažujete nezavisnog licenciranog arhitektu da uradi isti. Tek onda se prave finalni proracuni i pristupa se potpisivanju ugovora o izgradnji montazne kuce. Tu ce biti  precizno definisani modeli izgradnje, montaže kao i materijali, stolarija, garancija, vreme  izgradnje... Pristupamo i jasnom definisanju završnih radova i elementima kao što su fasada, keramika, podovi i sl.
   

  Montazne kuce, od ideje do realizacije


  U zavisnosti od dogovora, montazne kuce možemo montirati na vec izgraden temelj gde se gradnja pridržavala u potpunosti projekta ili vam mi možemo uslužno odraditi i taj bitan segment. Krupni panel i pojedini delovi se izraduju kod nas u  proizvodnom postrojenju na jasno  unapred definisan nacin i dopremaju na teren izgradnje. Sama montaža može trajati od 3 pa do 10tak dana  u zavisnosti od komlikovanosti montazne kuce i željenih završnih radova. Sve proizvodne procedure i materijali su sertifikovani i samo na taj nacin cete u potpunosti biti zadovoljni a vaš buduci dom postati niskoenergestka oaza mira. Kroz proizvode firme Rosnik d.o.o. cete dobiti godine zadovoljnog života i ostvariti finansijske uštede usled niskih troškova redovnog održavanja i potrošnje energenata za grejanje i rashladivanje.