Da li su Vam bile korisne informacije sa ovoga sajta ?
Veoma
Većina stvari je vrlo informativna
Ponešto sam i prihvatio kao korisno
Ne, vrlo konfuzan sadržaj
Rezultati

PRATITE NAS

 

      

Montazne kuce, od ideje do izrade


Preduzeće se bavi izradom montažnih objekata svih namena i veličina. Mi izrađujemo i montiramo stambeno-poslovne objekte, škole, vrtiće, industrijske objekte, garaže...

 

Zašto izabrati naše montažne kuće

 

Svi elementi motažne kuće obezbeđeni su i pripremljeni pre same gradnje, tako da preostaje samo postupak njihove montaže na licu mesta. Zahvaljujući tome radovi traju svega 10 do 15 dana. Od trenutka kada je sve spremno za granju, montažne kuće su gotove i spremne za useljenje najkasnije u roku od 45 dana.


Prema našem iskustvu, gradnja montažne kuće ostvaruje 34 odsto uštede u odnosu na izgradnju klasične kuće.  Troškovi gradnje su značajno manje zbog toga što se koriste jeftiniji, a podjednako kvalitetni materijalii i sam proces ontiranja je mnogo jeftiniji nego proces zidanja.


Sa stanovišta bezbednosti, naše montažne kuće, kao i svi montažni objekti, imaju mnogo veću stabilnost u slučaju zemljotresa. Potvrdu o protivpožarnoj otpornosti našim montažnim objektima izdaje Institut za ispitivanje materijala iz Beograda..


Za pravljenje montažne kuće koriste se prirodni materijali, poput iverice, gipsa, mineralne vune i tako dalje, što znači da su one ekološki zdravije u odnosu na zidane objekte.


Još jedna važna prednost koju imaju montažne kuće je i energetska efikasnost. Izuzetna termička izolacija omogućava velike uštede (čak do 40 odsto) u utrošku energije za grejanje. Ekvivalent fasadnom zidu naše montazne kuce po tom pitanju bio bi zid od opeke debeo 70 santimetara. A zid naše montažne kuće ima debljinu od svega 15 santimetara, što predstavlja  i veliku uštedu prostora. Koeficijent izolacione moci naše montažne kuće je k=0.35 w/m2k.


Dakle, karakteristike izgradnje montažne kuće su:


  • Kratak rok izgradnje
  • Unapred poznata cena
  • Unapred poznati materijali
  • Energetska efikasnost
  • Veća stabilnost
  • Manja cena
  • Ekološki zadravije
  • Ušteda prostora

Ukoliko vam ni jedna od naših tipskih montažnih kuća ne odgovara u potpunosti,  mogu da izrade montažni objekat i po vašem projektu.


Pre početka radova možete da se odlučite da li želite montažnu kuću po sistemu "ključ u ruke" ili ne. Ovaj sistem je skuplji, ali obuhvata i sve betonske i zidarske radove, postavljanje sistema za grejanje, zidanje spoljnjeg odžaka i premaz samarica.