Da li su Vam bile korisne informacije sa ovoga sajta ?
Veoma
Većina stvari je vrlo informativna
Ponešto sam i prihvatio kao korisno
Ne, vrlo konfuzan sadržaj
Rezultati

PRATITE NAS

 

      

Montažne kuće

 

 

Montažne kuće - Energetski efikasne, lepe i nadasve udobne

montazna kuca primer 1 

Montažne kuće postaju sve popularniji vid stanovanja u svetu, posebno u zapadnoj Evropi i u Americi, a zbog mnogih prednosti koje pružaju postaju sve češći vid stanovanja i u Srbiji. Sama ideja montažnih kuća je primamljiva ljudima koji  žele porodičan smeštaj skrojen upravo prema njihovim željama i potrebama. Kada uračunamo i činjenice da ne žele da ih zamara sam proces izgradnje kao da nemaju iskustva u građevinskim postupcima, projekat montažne kuće se sam nameće kao izbor.

 

Izgradnja montažne kuće

 

montazna kuca primer 2

 

Izgradnja klasične zidane kuće obično traje oko dve godine u proseku, ali kroz praksu se pokazalo da ti rokovi znaju da budu i dosta duži. Montažne kuće građene takozvanim "suvim postupkom" su veoma brzo useljive jer su elementi gradnje unapred gotovi i na licu mesta se samo montiraju. Sami elementi gradnje su ekološki i kao takvi daju dodatnu dozu zadovoljstva zbog života u njima. Kada uzmemo u obzir i da su sami zidovi tanji od klasičnih, shvatamo da iskorišćenost montažne kuće iste kvadrature kao i klasična je bolja za nekih 10% korisno upotrebljivog  prostora, a kvalitetna izolacija istih doprinosi značajnoj i vrlo merljivoj štednji toplotne energije.

 

 

 

 

Bezrazložne sumlje

 

montazna kuca primer 3 Ruku na srce, kod većina građana u Srbiji postoji bezrazložna odbojnost prema montažnim kućama. Pre svega smatraju ih manje kvalitetnim, manje sigurnim u slučaju zemljotresa i manje otpornim od požara. Kakva pogrešna procena! Upravo su to elementi kojima montažne kuće dobijaju poene u poređenju sa klasičnim gradnjama. Rokovi trajanja i do 100 godina idu u prilog činjenici da je izbor da vaš dom bude upravo montažna kuća pravi. Vezano za same troškove izgradnje montažnih kuća, cene u Srbiji su značajno povoljnije negoli u zemljama u okruženju obzirom na široku dostupnost drveta kao osnovnog gradivnog materijala. Bitna stavka je da je cena poznata i fiksna od samog početka a da za nju nudi konstantan kvalitet materijala i poznate procedure same izrade.

 


 

Ukažite nam poverenje prilikom odabira

izvođača vaše montažne kuće

 

montazna kuca primer 4 Preduzeće Rudak iz Ivanjice se bavi proizvodnjom montažnih kuća, od projektovanja idejnih rešenja pa do finalnih radova i na kraju ključa u ruke. Brojne zadovoljne mušterije su se uverile u kvalitet i udobnost svojih domova  do kojih su došli uz saradnju sa našim projektantima i izvođačima radova. Svaka montažna kuća je personalizovana i u potpunosti izrađena da zadovolji zahteve budućih stanara a mi oko sebe formiramo tim ljudi vrlo posvećenih poslu i predanih odnosu sa klijentima . Naš moto je da montažnu kuću nije teško napraviti ali da se od nje napravi dom, potrebno je puno ljubavi i pažnje u svakom segmentu nastanka. Iz tog razloga svakom  klijentu pristupamo vrlo pažljivo i odgovorno, trudeći se bezrezervno pomognemo u stvaranju

sopstvenog toplog kutka i oaze mira.

 

 

 Montažna kuca -  Način stanovanja budućnosti

 

 

Naši partneri

 

atlas uziceAtlas Nameštaj

 

Kompanija Atlas d.o.o. posluje na našem tržištu već preko dvadeset godina i za to vreme je svojim predanim radom i kvalitetnim proizvodima postala prepoznatljiva i postala je poželjan partner svima koji cene jedinstvenost, eleganciju i kvalitet. U njihovoj ponudi se između ostalog nalazi visokokvalitetni i tapacirani nameštaj, a bave se i adaptacijom i dizajnom enterijera.

 

demis enterijerDeMiS enterijer - renoviranje i adapracija stana


Svako ko želi da osveži svoj životni ili poslovni prostor, DeMiS enterijer je pravo mesto za tako nešto. Već dugi niz godina sa uspehom se bave poslovima adaptacije enterijera, bilo da je u pitanju renoviranje stana, kuće ili mesta gde se obavljaju poslovne aktivnosti. Pouzdanost, sigurnost i kreativnost su osobine koje ih krase, i sa kojima su postali prepoznatljivi.

 

alvos keramičke pločice za kuhinju i kupatiloAlvos Beograd - keramičke pločice za kuhinju i kupatilo


Kompanija Alvos posluje od 2008. godine i stekla je bogato iskustvo, i postala partner kojem se veruje. U njihovoj bogatoj ponudi se između ostaog nalaze keramičke pločice za kuhinju i kupatilo renomiranih domaćih i inostranih proizvođača, zatim kompletna oprema za kupatilo, kupatilski nameštaj, tuš kabine i kade, kao i sve ostalo što je potrebno da kupatilo bude pre svega funkcionalno, moderno i uređeno sa stilom. Takođe, nude i sav materijal koji je potreban za uređivanje fasade na objektima.

 

format alde alu i pvc stolarija beogradFormat Alde - aluminijumska i PVC stolarija Beograd


Format Alde je firma koja posluje već 15 godina na našem tržištu i glavna odlika joj je veoma uspešan rad kako u proizvodnji, tako i u montaži stolarije. Ponosni su zbog toga što je njihov predan rad učinio da njihova aluminijumska i PVC stolarija Beograd, davno prevaziđe okvire našeg glavnog grada i postane poznata u čitavoj zemlji, a i šire. Uz stolariju, u ponudi se nalaze i svi prateći elementi, kao što su komarnici, roletne i rolo zavese. Sa već izgrađenim brendom koji je garancija kvaliteta, oni svoju ponudu konstantno unapređuju.

 

mobiliart - led sijalice i dekorativna rasvetaMobiliArt - dekorativna rasveta, LED sijalice, paneli, napajanja


Preduzeće MobiliArt se bavi prodajom i distribucijom rasvete, kako za uređenje enterijera, tako i eksterijera. U ponudi se nalazi veliki izbor dekorativne i LED rasvete renomiranih inostranih proizvođača. Konstantno prate najnovije trendove po pitanju osvetljenja i primenjuju ih u svom poslovanju. Ako su vam potrebne LED sijalice, paneli, lusteri, napajanja ili možda planirate da kompletno sredite rasvetu u dečijoj sobi ili kupatilu, na pravom ste mestu.